Het platform van artsen beoordeeld door artsen | Privacyverklaring

HET PLATFORM VAN ARTSEN BEOORDEELD DOOR ARTSEN | Privacyverklaring

Lifestyle advies

​De uitslag van uw vragenlijst wordt opgeslagen in een beveiligd persoonlijk PGO. Door middel van een beveiligde link komt u in uw eigen persoonlijke gezondheids omgeving waar u uw rapport kunt inzien.

Desgewenst kunt u een arts de resultaten laten bekijken. U krijgt dan een rapport toegestuurd met aanbevelingen over uw gezondheid. U dient zich in dit geval wel in te schrijven bij het Instituut voor Preventie en Gezondheid. Bij het Instituut voor Preventie & Gezondheid kunt u onbeperkt gebruik maken van de online huisarts, kunt u jaarlijks o ver uw eigen PGO (persoonlijke gezondheids omgeving) gebruik maken, krijgt uw onderzoek een vervolg als er een indicatie naar boven komt, kunt u zich inschrijven voor een Preventief Medisch Onderzoek op locatie en kunt u gebruik maken van opvolging en adviezen van onze huisartsen.

Ja. Behalve de arts die uw resultaten beoordeelt en uzelf, is er verder niemand die uw resultaten te zien krijgt. Tenzij u de uitkomsten van uw onderzoek deelt met anderen.

Een gezondheidsonderzoek is eigenlijk voor iedereen interessant. U hoeft geen gezondheidsklachten te hebben. Of u nu sportief bent of niet en of u zich gezond voelt of het idee hebt dat u wat mankeert.

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die inzicht wil in zijn gezondheid en wat ze kunnen doen om zo nodig gezonder te gaan leven. Zie volgende vraag voor de uitzonderingen.

De analyse van de vragenlijst kost u niets.
TERUG NAAR DE WEBSITE

Klantenservice

Stel uw vraag aan onze klantenservice:


STEL UW VRAAG